2012. augusztus 1., szerda

A dollarsincome.com bemutatása...


Real Online Job to Make Real Money


Már a hirdető szövegben is benne van, "Valós online munka valódi pénzért". Egy tipikus PTC oldal, ahol az elvégzett "munka" után fizetnek a felhasználónak, azzal a kiegészítéssel, hogy itt a kattintás mellett még egyéb munkával is ki tudjuk az egyenlegünket egészíteni. Ilyen például, hogy "Like-olj egy oldalt a Facebook-on", "kattints a Google +1-re", "látogass meg egy oldalt" és még hasonló feladatok.

A fórum közössége folyamatosan bővülni fog olyan felhasználókkal, akik a dollarsincome oldal tagjai, és sikereket értek el. Éppen ezért meghívást fognak kapni, hogy osszák meg a véleményüket és a tapasztalataikat az oldallal kapcsolatban.

Igazából sokkal több információra nincs is nagyon szüksége, hogy belevágjon az ember, úgyis a legtöbbet a használata során fogja megtapasztalni. Az "Advertise your Website" rész szerintem kevés embert fog érinteni, de amennyiben szükség lesz arra is kitérünk.

A fórum résznél folyamatosan fel lesznek tüntetve az új bejegyzések, talán ezáltal is inspiráljuk azokat az embereket, akik még csak gondolkoznak a csatlakozáson!

Jó munkát, sok sikert!